A projekt bemutatása

A beruházással elérendő legalapvetőbb célkitűzésünk a vállalkozásunk fejlesztése annak érdekében, hogy az elkövetkezendő években és évtizedekben is meg tudjunk felelni a piac elvárásainak és Pest megye, Hazánk valamint az európai gazdaság sikeréhez mi is hozzá tudjunk járulni. E célt a beruházás alapvetően két módon hivatott elősegíteni, nevezetesen szállítmányozási tevékenységünk minőségének javításával, raktározási tevékenységünk terén pedig jelentős kapacitásbővítéssel.

Szállítmányozási tevékenység: Vállalkozásunk jelenlegi fő tevékenysége az árufuvarozás. Elmondható ugyan, hogy az effektív szolgáltatásunk alapvetően a utakon valósul meg, azonban nem szabad megfeledkeznünk e szolgáltatás szervezésével kapcsolatos feladatok, az ügyféllel való kapcsolattartás és a munkavállalók munkakörülményeinek fontosságáról. Erre tekintettel a pályázat egyik alapeleme egy korszerű, európai és nemzetközi standardoknak megfelelően tervezett és kivitelezett irodaépület létrehozása.

Az irodaépület egyrészt a vállalkozás székhelyéül szolgál, azaz innen történne a menedzsment, a központi ügyintézés és ügyfélszolgálat, valamint az iratok tárolása. Ezen felül fontos funkciója az épületnek, hogy vállalkozásunk munkavállalói (az adminisztratív feladatokat ellátók, valamint az éppen a hosszú útra induló vagy onnan érkező teherautóvezetők) biztonságos és kényelmes körülmények között tudjanak dolgozni.

Meggyőződésünk, hogy egy vállalkozás akkor lehet tartósan sikeres és fejlődőképes, ha több lábon áll. Ennek érdekében szeretnénk e beruházással komoly lépéseket tenni raktározási és rakománykezelői tevékenységünk kapacitásbővítés útján történő fejlesztése irányába. Szigetszentmiklós, mint a dél-budapesti agglomeráció egyik meghatározó települése, földrajzi elhelyezkedése, valamint üzleti tapasztalataink is azt vetítik előre, hogy a raktárcsarnok megépítését követően jelentős igényeket tudnánk kielégíteni. A raktározási tevékenység fejlesztését indokolja az a közmegegyezés, miszerint a különböző szolgáltatások nyújtása esetén az egyik szolgáltatás pozitív hatást gyakorol a többi tevékenységre, így a vállalkozás eredményessége fokozottan növekszik.

E beruházással tehát egy cca. 220 m2 hasznos alapterületű irodaépületet, és ettől elkülönülve egy cca. 400 m2 alapterületű raktárcsarnokot hozunk létre társaságunk telephelyén. E két tevékenységet párhuzamosan, lehetőleg egy időben generálkivitelező megbízásával valósítjuk meg. Terveink szerint 2018. év végéig mindkét épület ünnepélyes átadása és a pályázat lezárása is megvalósul.

S&R Cargo Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Fogadó utca 1.
srcargo@srcargo.hu
www.szigetszentmiklos.net